Ceļu remontdarbi joprojām notiek visā valstī

Turpinoties būvdarbu sezonai valsts autoceļu tīklā, atsevišķos posmos joprojām jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Visvairāk to patlaban ir uz valsts reģionālajiem autoceļiem, lielākie no tiem – starp Ventspili un Liepāju posmā no Labraga līdz Mežainei, kur ir seši pagaidu luksoforu posmi.

Tāpat būvdarbu dēļ autoceļa Gulbene-Balvi-Viļaka-Krievijas robeža (Vientuļi) posmā no Gulbenes Litenes virzienā divi luksoforu posmi, bet paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 40 minūtes. Savukārt uz autoceļa Rēzekne-Gulbene (P36) no Audriņiem līdz Dricāniem ir trīs luksoforu posmi un tā šķērsošanai nepieciešama pusstunda.

Lielākie būvdarbi un satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Rīdzenes līdz Bērzkrogam ar pieciem pagaidu luksoforu posmiem un vienu luksoforu pie Kaķupītes.

Iestājoties rudenīgiem laika apstākļiem, “Latvijas Valsts ceļi” autovadītājus aicina ņemt vērā to, ka rīta un vakara stundās kļūst arvien tumšāks, redzamību var pasliktināt arī migla, bet lietus un kritušo lapu dēļ ceļi var kļūt slideni. Šādos laika apstākļos autovadītāji aicināti ieturēt lielāku distanci un izvēlēties atbilstošu braukšanas ātrumu.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro