Arī šodien gaidāms neierasti silts laiks

Laika prognozes šodienai paredz +12..+15 grādus, un, iespējams, vietām kritīs siltuma rekords. Vissiltākais 2. novembris Latvijā bijis 1968. gadā, kad tika reģistrēti +16,6 grādi.

Valsts austrumos gaidāms neliels lietus, gaiss iesils līdz +9..+12 grādiem. Kurzemē un Zemgalē starp mākoņiem uzspīdēs saule. Pūtīs mērens dienvidu vējš.

Rīgā no rīta iespējams neliels lietus, dienā nelīs un termometra stabiņš pakāpsies līdz +14 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē plašs augsta spiediena apgabals, kā arī zema spiediena apgabals Skandināvijā. Atmosfēras spiediens jūras līmenī pazeminājies līdz 762-764 dzīvsudraba staba milimetriem Kurzemē un līdz 767-769 milimetriem valsts austrumos.

Tuvākajā nedēļā laikapstākļus Latvijā galvenokārt noteiks anticiklons, un tā ietekme var saglabāties arī Lāčplēša dienā un Latvijas Republikas proklamēšanas simtajā gadadienā. Mākoņu daudzums un vējš būs mainīgs, reizēm gaidāma migla un neliels lietus, kā arī svārstīga gaisa temperatūra.

Šomēnes debesis palaikam skaidrosies un būs vismaz dažas saulainas dienas. Pēc 10. novembra gaisa temperatūra arvien biežāk noslīdēs zem nulles, taču laikā ap 18. novembri patlaban tiek prognozēts nedaudz siltāks laiks, vēsta “Global Forecast System” prognozes.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro