Aicina Bordānu nolikt Saeimas deputāta mandātu

Jaunās Konservatīvās partijas (JKP) Tukuma nodaļas vadītājs Normunds Pildiņš nācis klajā ar paziņojumu, kurā aicina JKP vadītāju Jāni Bordānu nolikt Saeimas deputāta mandātu.

Cita starpā Pildiņš norāda: “JKP Līderi mums stāstija, ka plāns 3x 500 budžetā izmaksās, ne vairāk kā, 500 milj. eiro. Un mēs gājām pie tautas ar savām rokām un mutēm un nesām melus. Partijas līderi apzinoties, ka melo partijas biedriem un visai tautai, nodeva zvērestu (gan partijas, gan Saeimas). Kaut gan viņi zināja, ka visam, ko tautai solija, ir vajadzīgi 1,5 miljardi eiro. Un, ka tāda nauda nav un tāda nebūs.”

“Pie tam, valde kopā ar Aināru Bašķi ir nolēmuši vispārēju Latvijas valsts izpārdošanu- tajā skaitā Latvenergo un Latvijas valsts mežu pārdošanu fondu biržā – (“Slēpto” pārdošanu, ko ir nosaukuši par kotēšanu biržā, labo uzraudzību un jauno Amerikānisko ekonomiku),” viņš turpina.

Pēc JKP Tukuma nodaļas vadītāja vārdiem par situāciju pašā partijā var saprast, ka “viss pasākums jaunajā kantorī izskatās, pēc večiem no 90.-tajiem gadiem. Bet tautai vairāk nav laika un tā negrib gaidīt un ļaut avantūristiem veikt eksperimentus ar sevi.”

Rezumējot savu aicinājumu Pildiņš lūdz Jāni Bordānu nolikt Saeimas deputāta mandātu un “paņemt sev līdzi galveno padomnieku Aināru Bašķi.”

Pietiek melus un muļķot tautu!
JKP Līderi mums stāstija, ka plāns 3x 500 budžetā izmaksās, ne vairāk kā, 500 milj….

Posted by Normunds Pildiņš on Monday, December 31, 2018

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro