Piedalies! Aicina uz lielāko personiskās izaugsmes festivālu Latvijā

Festivāls piedāvās visdažādākos Latvijā šobrīd pieejamos zināšanu ceļus, kas palīdz iepazīt sevi un pilnveidoties fiziskajā, emocionālajā, mentālajā un garīgajā līmenī. Vienas dienas laikā būs iespējams apmeklēt ap 100 dažādām meistarklasēm, izvēloties savai pašreizējai dzīves situācijai un interesēm atbilstošākās.

Īpaši festivālam pirmoreiz Latvijā izstrādāta mūsdienīga meistarklašu rezervācijas aplikācija, kas ļauj nodrošināt visplašāko saturu un pieteikšanos uz nodarbībām, katram pašam veidojot savu dienas plānu – festivals.memorywater.lv.

Festivālā būs pārstāvēti tādi apmācību centri un skolas kā Personības pilnveidošanas centrs, ‘’Miervidi’’, Rīgas koučinga skola, biedrība ‘’Contemplatio’’, Jauno psiholoģiju centrs, Moreno institūts, Cilvēka apziņas skola, 9 sauļu skola, Transpersonālās izglītības institūts, veselības un fitnesa studija ‘’Vingrosev.lv’’ un citi.

Pasākumā kā lektori piedalās personiskās izaugsmes treneri, kouči, psihologi, veselīga un videi draudzīga dzīvesveida meistari-praktizētāji, meditāciju un garīgo prakšu pārstāvji, viedokļu līderi: apzinātības treneris Ansis Jurģis Stabingis, pilsoniski aktīvā juriste un iedvesmotāja Ieva Brante, alpīnists Kristaps Liepiņš, personības izaugsmes trenere un geštalta terapeite Anna Lieckalniņa, luterāņu priesteris un kristīgā misticisma pētnieks Pāvels Levuškāns, veselīga dzīvesveida un uztura speciālistes Dita Lase, Šeila un citi. Būs iespējams apgūt arī tīri praktiskas lietas – kā veidot kvalitatīvas fotogrāfijas ar telefonu, kā saglabāt labu dabisko redzi un mājas apstākļos izcept garšīgu rupjmaizi.
Darbosies arī īpaša meditāciju telpa, kurā varēs apturēt mirkli un doties daudzveidīgu skaņu, šamaniskajā ceļojumā, kā arī ielūkoties vairākās praktiskās meditācijas tehnikās un pat ieteikumos, kā meditāciju integrēt savā ikdienas dzīvē. Savukārt aromterapijas lektore, meditāciju vadītāja Inita Krūmiņa pavadīs ceļojumā, kas sākas ar smaržu.

Festivāla īpašie viesi būs leģendārā Zen meistara Thich Nhat Hanh no Plūmju ielejas klostera studenti Phap Tien un Tony Duong, piedāvājot dzenbudisma meditācijas meistarklasi.

‘’Esam radījuši unikālu notikumu – sapulcējuši vienuviet visdažādāko apmācību virzienu pārstāvjus, līderus, iedvesmotājus, lai sniegtu impulsu labām pārmaiņām sevī un pasaulē. Lai šos meistarus satiktu individuāli, iespējams, būtu nepieciešami vairāki mēneši vai pat gadi,’’ vērtē viena no festivāla veidotājām un idejas autorēm Ieva Līne.

Visa informācija par meistarklasēm, speciālistiem un to pārstāvētajiem centriem un skolām pieejama festivals.memorywater.lv. Meistarklašu vietu skaits ir ierobežots, tādēļ pasākuma rīkotāji iesaka savu izvēli izdarīt pēc iespējas ātrāk.

Festivāla laikā darbosies vairākas kafejnīcas, būs iespējams apmeklēt arī pasākuma koncepcijai atbilstošus preču un pakalpojumu stendus.

Festivālu rīko biedrība ‘’Veselību visiem’’ sadarbībā ar uzņēmumu ‘’MemoryWater’’ un kopienu ‘’Varabunga’’. Festivāla mediju partneris – veselības žurnāls ‘’36,6’’ un žurnāls “Praktiskā Astroloģija”. Festivāls #MaināmPasauli iecerēts kā ikgadējs pasākums.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro