Lembergs: Veikli runāt – vienīgais, ko premjers Kariņš prot

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) kopš stāšanās amatā neko ievērojamu vēl nav paveicis, vērtējot valdības vērtējumu, iknedēļas preses konferencē izteicās Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Kā zināms, valdības darba vērtējums, lai arī joprojām negatīvs, maijā sasniedzis vēsturiski augstāko līmeni, liecina pētījumu aģentūras SKDS izstrādātā Latvijas barometra rezultāti šī gada maijā.

“Par darbiem es nezinu, ko viņš (Kariņš) būtu tādu izdarījis – man tādu ziņu nav. Katrā gadījumā viss, kas attiecas uz pašvaldībām, nekādu labu ziņu tur nav,” komentēja Lembergs.

“Kredītresursi, lai realizētu Eiropas struktūrfondu atbalstītos projektus, nav. Līdz ar to fondu apgūšana ir apdraudēta visās pašvaldībās. Tālāk – nodokļu ieņēmumi samazinās. Tā kā vienīgais, kas šobrīd izdodas Kariņam – viņš neslikti izlokās publiskajā telpā,” uzskata Lembergs.

“Jūs paklausāties – viņš norunā un pēc tam jūs pajautājat – ko viņš pateica? Jūs neko neatcerēsieties. Un tā ir prasme. Ar to viņu var apsveikt. Arī tas ir jāprot,” turpināja politiķis.

Lai arī vairākums iedzīvotāju ar Ministru kabineta darbu aizvien ir neapmierināti, valdības darba vērtējuma indekss sasniedzis vēsturiski augstāko līmeni – mīnus 25 punktus.

Foto: Valsts kanceleja

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro