Lembergs: JKP ir muļķi vai meļi, bet savus solījumus izpildīt viņi nevarēs

Jaunā konservatīvā partija (JKP) savus solījumus, visticamāk, neizpildīs, jo to neatļauj valsts budžeta iespējas, intervijā Radio Baltkom sacīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Pēc Lemberga sacītā, nodokļu reforma no valsts un pašvaldību ieņēmumiem paņēmusi apmēram 600 miljonus eiro. “Brīvās naudas papildus gandrīz nemaz nebūs, bet nevar teikt, ka vainīga ir tikai Kučinska valdība. Par nodokļu reformu balsoja arī “Vienotība” un Nacionālā apvienība. Tā kā viņi par to ir vienlīdz atbildīgi,” uzsvēra politiķis.

“Otrā lietas puse ir tāda, ka solījumi pirms vēlēšanām bija milzīgu melu kategorijā. Piemēram, “Jaunā konservatīvās partijas” – Bordāna, Strīķes – solījumi finansiālā izteiksmē paredzēja izdevumu palielināšanos valsts gada budžetā par gandrīz 1,3 miljardiem eiro,” norādīja Lembergs.

“Tie ir pilnīgi meli, lai tikai [par viņiem] nobalsotu vēlēšanās,” uzsvēra politiķis, turpinot, ka “JKP minēja pensiju 215 eiro (tagad ir 99 eiro). Ja jums ir minimālā pensija, teiksim, 65 eiro, jums piesola 215 eiro, vai jūs balsosiet? Ja jūs esat pensionārs? Kādi jautājumi? Lūk, viņi ir ievēlēti,” komentēja Ventspils mērs.

“Viņi vispirms sasolīja, un izpildīt savus solījumus, es domāju, ka viņi netaisās, jo vienkārši tam nav seguma. Vai nu viņi neko nezina, vai arī viņi ir vienkārši meļi. Es domāju, ka tas ir viens un tas pats,” izteicās Lembergs.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro