Lembergs: Bordāns savu stulbumu un aprobežotību mēģina piesegt ar mani

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) blefo, runājot par manu ietekmi pār tiesībsargājošajām institūcijām Latvijā, žurnālistiem norādīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

“Bordāns savu stulbumu un aprobežotību vienmēr mēģina piesegt ar manu tēlu, biedējot ar mani kā ar kaut kādu policistu, kuru sauc tad, kad mazi bērni neklausa vecākus,” faktu, ka Bordāns nemitīgi piemin viņa vārdu, komentēja Lembergs.

Viņš gan norādīja, ka tas ir pilnīgs blefs par viņa kontroli pār tiesībsargājošajām iestādēm. “Ja es būtu tik varens, tad diez vai man divdesmit gadus būtu kriminālprocess. Protams, es daudzas tiesas esmu vinnējis un neskaitāmas reizes esmu attaisnots, bet vienalga,” izteicās Lembergs.

“Ne jau manā programmā bija ierakstīts, ka jāapvieno Valsts drošības dienests, Satversmes aizsardzības birojs, Ekonomikas policija, Kriminālpolicija utt. Tieši Bordāna programmā bija ierakstīts, ka viss tas jāapvieno un ka viņi grib uzņemties atbildību par visām šīm drošības struktūrām, tās apvienojot vienā kulakā. Tā bija Bordāna partijas programma, tā bija Bordāna prasība,” atgādināja Lembergs.

To, ka JKP plānos ir pārņemt drošības dienestus, apliecinot arī tas, ka Bordāns nesen slimīgi reaģēja uz to, ka Krišjāņa Kariņa valdība uz vēl vienu termiņu apstiprināja tagadējo Valsts Drošības dienesta vadītāju amatā. “Bordāns psihoja un uzvedās kā mazs zīdainis bērnudārzā,” piebilda politiķis.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro