Saeimas komisijas vadītājs: Bardaks lidostā ir nekavējoties jāsakārto

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas vadītājs Jānis Vitenbergs uzskata, ka šī brīža situācija starptautiskajā lidostā “Rīga” ir raksturojama ar vienu vārdu “bardaks” un ir nekavējoties jāsakārto. Pretējā gadījumā tas var negatīvi ietekmēt tās vadošo lomu starp Baltijas lidostām. Tādēļ komisijas vadītājs pieprasīs lidostas vadību klātienē skaidrot situāciju.

“Valsts gadiem ilgi ir strādājusi un ieguldījusi lidostas attīstībā pietiekami apjomīgas investīcijas, lai tā varētu nodrošināt atbilstošus apstākļus un būt līdere starp Baltijas lidostām. Šobrīd lidostā rindas tikai pieaug un nekas neliecina, ka tās samazināsies. Tās ir kļuvušas par valsts problēmu, kas var negatīvi ietekmēt tūrisma nozari un valsts reputāciju,” norāda Vitenbergs.

Ja lidostas vadība nespēs sniegt pārliecību par situācijas sakārtošanu, tad šo jautājumu jau skatīs Tautsaimniecības komisijā, piesaistot par iestādi atbildīgo ministriju. Par situāciju lidostā Tautsaimniecības komisijas vadītājs ir saņēmis arī sūdzības no tūrisma nozares pārstāvjiem.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā vairāki cilvēki sociālajos tīklos norādīja, ka pirms lidojumiem pie drošības pārbaudēm ir ārkārtīgi garas rindas.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro