Lembergs: Sabiedrības vērtējums liecina, ka šai valdībai ir jāatkāpjas

Krišjāņa Kariņa (JV) valdības darbs ir novērtēts kā nesekmīgs, komentējot sabiedrības sniegto vērtējumu, žurnālistiem sacīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Kā zināms, oktobrī tika veikta Kantar/TNS aptauja, lūdzot sabiedrībai novērtēt Krišjāņa Kariņa valdības, kas darbojas no šā gada janvāra nogales, darbu. 10 punktu skalā respondentu sniegtais vidējais vērtējums ir vien 3,9 punkti. Aptaujāti tika 800 Latvijas iedzīvotāji, vecumā no 18 līdz 60 gadiem.

“Ja mēs salīdzinām ar matemātikas eksāmenu rezultātiem, tad valdības noteikumi ir tādi, ka vidusskola var pastāvēt tad, ja tas rezultāts ir virs 60%. Un 39% ir virs vai zem 60%? Zem. Tad, kad es mācījos skolā, bija 5 ballu sistēma un divi bija divi. Tas ir nesekmīgi. Citiem vārdiem, šis valdības darbs tautā ir novērtēts kā nesekmīgs,” komentēja Lembergs.

Pēc viņa sacītā, šāds vērtējums neatbilst Ministru kabineta kritērijiem. “Līdz ar to šai valdībai ir jāiet prom,” uzsvēra Lembergs.

Cits jautājums gan esot, vai viņi reāli arī aizies. “Es domāju, ka viņi ir tā ieķērušies tajos krēslos, ka viņus no turienes nevarēs izkustināt pat vislielākie pazemojumi,” piebilda Lembergs.

Foto: Valsts kanceleja

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro