Lembergs: Ja vajadzēs Bordāns izmainīs likumu, lai tikai izrēķinātos ar ZZS

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) darīs visu, lai izrēķinātos ar opozīcijas partijām, komentējot iespēju, ka viņam piemērotās ASV sankcijas varētu būt pamats valsts finansējuma izmaksu pārtraukšanai Zaļo un Zemnieku savienībai (ZZS), norādīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

“ZZS ir politiskais konkurents. ZZS ir mazākuma parlamenta partija un Bordāns, pārstāvot vairākumu, dara un darīs visu, lai izrēķinātos ar mazākumu,” uzsvēra Lembergs.

“Jūs iedomājieties, ja Krievijas domes opozīcija tagad darītu tā, kā dara Bordāns? Kāda būtu ASV reakcija? Būtu sankcijas. Tur aiztur opozīciju, kas nav parlamentā, bet te vēršas pret partiju, kas ir mazākumā partija, – tas tiek uzskatīts par normālu,” norādīja Lembergs.

Atsaucoties uz likumu par partiju finansēšanu, Lembergs norādīja, ka tur nekas nav minēts par sankcijām un ka tāpēc var atņemt finansējumu. “Tur gadījumi ir uzskaitīti, bet nav tādu gadījumu, ka sankciju dēļ var atņemt finansējumu,” uzsvēra politiķis.

Tajā pašā laikā viņš piebilda, ka jebkuru likumu var izmainīt. “Lai ar mani cīnītos, ir izmainīti vairāk nekā 10 likumi, bet, problēma jau tāda, ka tas likums turpina darboties pat tad, ja tas uz mani neattiecas,” piebilda Lembergs.

Kā zināms, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) sācis vērtēt, vai Ventspils mēram Aivaram Lembergam piemērotās ASV sankcijas varētu būt pamats valsts finansējuma izmaksu pārtraukšanai Zaļo un Zemnieku savienībai.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro