Lembergs par “Tieša runa”: Tā ir politiskā cīņa zem žurnālista maskas

Gada izskaņā sabiedrībā plašu rezonansi izpelnījās LTV raidījuma “Tieša runa” sērija par ASV sankcijām pret Ventspils mēru Aivaru Lembergu. Lai arī diskusijā piedalījās dažādas personas, tai skaitā politiķi un politologi, liela daļa bija neizpratne par paša Lemberga neesamību raidījumā. Ventspils mērs to skaidro ar raidījuma veidotāju politiskajiem uzskatiem un neslēpj, ka viņš būtu sagrāvis ASV apsūdzības, taču tas sabiedriskajam medijam, ņemot vērā, ka tas kalpo koalīcijas interesēm, nebūtu bijis izdevīgi.

“Valsts televīzija pusotru stundu apsprieda Lembergu. Kā jūs domājat – Lembergam vajadzēja tur tikt uzaicinātam? Viņam vajadzēja dot tiesības izpaust savu viedokli vai nevajadzēja? Tā ir politiskā cīņa zem žurnālista maskas,” savu viedokli pauda Lembergs.

Smieklīgs esot bijis arī pamatojums, kāpēc viņš neesot ticis uzaicināts uz raidījumu. “Lembergs atbrauks, bet nebūs pretī otra puse. Un ziniet, kas ir otra puse? ASV finanšu ministrs. Tās ir muļķības. Viņi laikam domā, ka visi šeit Latvijā ir bebri,” izteicās politiķis.

Lemberga ieskatā, viņi ASV pusi tā arī neuzaicināja, jo pat nezināja, ko aicināt. “Ko viņi pin iekšā amerikāņus? Amerikāņi vienkārši parakstīja to, ko viņam uzrakstīja Bordāns un kompānija,” izteicās politiķis.

“Tātad, kāpēc neaicināja Lembergu? Jo no viņu argumentiem nebūtu palicis akmens uz akmens. Bet ne jau vainīgs tur bija Bojārs. Viņš to nevarēja atļauties, jo viņu tad noņemtu no darba. Viņš saprot, ka Strīķe, Jurašs un Bordāns viņu noēdīs ar visu televīzijas valdi, samals miltos un iebūvēs betonā,” komentēja Lembergs.

Politiķis gan neslēpa cerību, ka kādreiz Latvijā uzvarēs demokrātiska un brīva prese, un tad arī viņu uzaicinās uz diskusiju raidījumiem.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro