Online apmācības ir lieliska iespēja papildināt savu CV un stiprināt savas pozīcijas darba tirgū

Šodienas steidzīgais dzīves ritms pieprasa no cilvēka būt elastīgam un gatavam pārmaiņām, lai veiksmīgi attīstītu savas zināšanas un prasmes, un pielāgotu tās darba tirgum. Ņemot vērā Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju, arī “Biznesa Akadēmija” ir rīkojusies atbildīgi un piedāvā plašu klāstu ar tiešsaistes un neklātienes semināriem, nodrošinot, ka ikvienam ir ērta iespēja gūt jaunas zināšanas.

Kā atzīst “Biznesa Akadēmijas” vadītājs Alberts Jodis, šādas apmācības kļūst arvien pieprasītākas un daudzi labprāt izmanto iespēju papildināt savu CV, tādējādi papildinot jau esošās profesionālās iemaņas. “Tā ir lieliska iespēja stiprināt savas pozīcijas darba tirgū un pretendēt uz augstāku atalgojumu. Pierasts, ka darbinieku attīstība noris visai strauji, jo jāapgūst daudz un dažādu zināšanu un prasmju, tāpēc šādas apmācības ir lieliska iespēja jau savlaicīgi kļūt redzamākam kā kandidātam, sniedzot potenciālajiem darba devējiem pārliecību, ka viņš kā jaunais darbinieks sniegs nepieciešamo pienesumu un atbalstu komandai,” skaidro A. Jodis.

Dalībnieki izmanto gan iespēju celt savu kompetenci, piedaloties neklātienes apmācībās, gan tiešsaistē. Apmācības neklātienē nozīmē, ka dalībnieks patstāvīgi apgūst mācību vielu pēc elektroniski saņemtajiem materiāliem, pasniedzējs pieejams konsultācijām e-pastā vai videokonferences režīmā, bet tiešsaistes semināri nozīmē, ka apmācības notiks videokonferences formātā – pēc dalībnieka vēlmēm pieejams gan pilnais režīms ar iespēju divpusējai komunikācijai ar pasniedzēju un citiem apmācību dalībniekiem, gan arī tikai skatītāja režīms.

Ikvienam ir iespēja pieteikties biznesa semināriem un izvēlēties sev piemērotāko apmācību kursu, sākot no lietvedības un mārketinga beidzot ar psiholoģiju un komunikāciju. “Biznesa Akadēmija” piedāvā plašu apmācību klāstu – vairāk kā 50 programmas – ar iespēju iegūt zināšanas un profesionālās prasmes attālināti.

Plašāka informācija par apmācībām un pieteikuma forma: http://registreties.lv/apmacibas.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro