Mārupē uzstādīts lielākais “iebraucamā” brīvdabas kino ekrāns Baltijā

Spītējot saspīlētajai situācijai kultūras nozarē, Mārupē apmeklētājus sāk uzņemt lielākais “iebraucamais” brīvdabas kino. Pasākumos tiks nodrošināti ne vien kino seansi, bet arī brīvdabas koncerti.

Ekrāns iestiprināts teju deviņus metrus augstajā un trīspadsmit metru platajā konstrukcijā, savukārt teritorijā iespējams uzņemt līdz pat 350 vieglajiem transportlīdzekļiem. Skaņas apraide pasākumā tiek nodrošināta FM megahercu frekvencē. Pagaidām šis ir lielākais brīvdabas kino apmeklētāju kapacitātes un ekrāna izmēru ziņā.

Pasākumi visas vasaras garumā notiks katru trešdienu un piektdienu vakaros aktīvās atpūtas parkā “JIP Mārupīte” un tos apvieno nosaukums “Saulrieta koncerti Mārupē ar Drive-in kino.” Pasākuma apmeklētāji sola aizraujošu vakara programmu ar krāšņu muzikālo priekšnesumu, konferansjē, lielisku atmosfēru, saulrietiem un īpaši izvēlētu filmu.
Sezonas atklāšanas pasākumā uz skatuves kāps pašmāju džeza un fanka grupa „Very Cool People,” savukārt pēc koncerta būs skatāma režisores Alises Zariņas debijas filma „Blakus,” kura pērn ierindojās skatītāko filmu TOP10 sarakstā. Par vakara atmosfēru gādās konferansjē Tom J. Benedict.

Sezonas otrajā pasākumā, nākam piektdien, 29. maijā, uzstāsies grupa Gapoljēri, bet uz lielā ekrāna paredzēts projicēt ASV komēdiju ar Deniju DeVito „Cīsiņsuns.”

Biļetes iespējams iegādāties www.aula.lv un www.saulrietakoncerti.lv.

Publicitātes foto

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro