Lembergs: Nav pamata uzskatīt, ka rīdzinieku vadītā Ventspils brīvostas pārvalde atbalstīs BK “Ventspils”

Nav pamata uzskatīt, ka rīdzinieku vadītā Ventspils brīvostas pārvalde atbalstīs basketbola klubu “Ventspils” kā konkurentu pret Rīgas basketbola klubu “VEF”, žurnālistiem pauda Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Viņš informēja, ka BK “Ventspils” ir vērsies Ventspils pilsētas domē ar lūgumu turpināt to finansiāli atbalstīt. “Šobrīd es basketbola klubu vairs nevadu, bet uzskatu, ka basketbols ir jāatbalsta – gan sporta skolā, gan BK “Ventspils”, gan dažāda vecuma un kalibra komandas,” sacīja Lembergs.

Lembergs atgādināja, ka pirms Ventspils brīvostas pārvalde nonāca rīdzinieku rokās, tā bija otrais lielākais basketbola atbalstītājs: “Bet mums nav nekāda pamata uzskatīt, ka pie esošās rīdzinieku pārvaldes viņi atbalstīs konkurentu pret BK “VEF”, kas ir Rīgas komanda.”

“Es domāju, ka nebūs pat tie 300 tūkstoši eiro, kas bija nolemti brīvostas valdē. Cik zinu, klubs šo naudu nav saņēmis. Tā rocība klubam būs mazāka, bet ceru, ka klubs pastāvēs. Bet tas jau ir īpašnieku jautājums,” komentēja politiķis, piebilstot, ka Ventspils pilsētas dome drīzumā skatīs jautājumu par finansiālo atbalstu basketbola klubam.

Jau iepriekš Lembergs bija informējis, ka līdz ar izmaiņām Ventspils brīvostas valdē, kā rezultātā no valdes tika izmesti četri pašvaldību pārstāvji, sagatavots cits budžets, kurā uz pusi samazināta nauda, kas paredzēta futbolam un basketbolam.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro