Lembergs: Strīķis ir daļa no klasiskas mafiozas struktūras

Bijušais Militārās izlūkošanas un drošības dienesta (MIDD) darbinieks Maigurs Strīķis un smagā noziegumā apsūdzētais Saeimas deputāts Juris Jurašs (JKP) ir klasiska mafioza struktūra, žurnālistiem sacīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Komentējot Maigura Strīķa izteikumus, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir vēl viena struktūra, kurā ir acīmredzama Lemberga grupējuma neleģitīma ietekme, Lembergs norādīja, ka “Strīķim vajadzētu ārstēties pie psihologa vai drīzāk pie psihiatra”, skaidrojot, ka tie ir absolūti izdomājumi.

“Viņš [Strīķis] ir politiskā spēka ilgtermiņa pārstāvis. Faktiski viņš bija “Jaunā laika” pārstāvis, bet tagad viņš ir pārgājis un darbojas kopā ar Bordāna un Juraša partiju. Notikumi ap Sparānu un tas, ka Strīķis iemaksāja drošības naudu, un attiecīga saistība ar Jurašu un viņa sievu – tā bija mafioza struktūra – Jurašs ar Strīķi kontrolēja KNAB, bet Strīķis MIDD. Viņi visi kopā taisīja rebes un bija jumts visādām lielām nelikumībām,” komentēja Lembergs.

“Ja runājam par mafiju, tad es domāju, ka Strīķis, Jurašs un Strīķe, lai viņai vieglas smiltis, ir klasiska mafioza struktūra, kas parāda, kā spēku struktūru pārstāvji taisa biznesu, izmantojot savas operatīvo darbību iespējas,” sacīja Lembergs.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro