Lembergs: Landmanis vēlas panākt, lai hokejs Ventspilī nomirst, bet viņa plāns izgāzīsies

Izskatās, ka bērni no Lietuvas Latvijas Hokeja federācijai ir vērtīgāki, nekā bērni no Ventspils, žurnālistiem sacīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Lembergs informēja, ka jaunizveidotā organizācija “Ventspils Hokeja savienība” (VHS) netika uzņemta Latvijas Hokeja federācijas biedru kandidātu vidū, līdz ar to palika bez iespējas piedalīties Latvijas bērnu un jaunatnes čempionātā hokejā.

“Kongresā ļoti naidīgu runu teica hokeja kluba “Venta 2002” valdes loceklis un īpašnieks Landmanis – pēc viņa runas Latvijas Hokeja federācijas biedru vairākums nobalsoja pret to, ka “Ventspils Hokeja savienību” uzņem par Latvijas Hokeja federācijas biedru kandidātu. Ja nav hokeja federācijas biedrs vai biedru kandidāts, tad attiecīgās komandas nevar startēt Latvijas čempionātā, sākot ar bērniem, beidzot ar attīstības līgu un augstāko līgu,” skaidroja Lembergs.

Tāpat Ventspils Hokeja savienība vērsās arī ar īpašu atļauju startēt sacensībās izņēmuma kārtā, taču Latvijas Hokeja federācijas valde pagājušajā nedēļā lūgumu noraidīja.

“Līdz ar to veidojas tāda situācija, ka bērni ir, komandas ir, domes finansējums ir – nekas nav mainījies, tikai nosaukums, bet startēt nedrīkst,” sacīja Lembergs.

Tajā pašā laikā vairākās vecuma grupās startēs Lietuvas komandas, kuras nav federācijas biedri. “Latvijas bērniem, Ventspils bērniem tiek liegta iespēja, kamēr Lietuvas komandas jaunatnes grupās startē, lai arī tās nav nedz Latvijas Hokeja federācijas biedri, nedz biedru kandidātes. Un tas ir pateicoties Landmanim, jo tā Hokeja federācijas valde baidās palikt bez amatiem,” sacīja Lembergs.

“Šajā sakarā es aicinu novērtēt – cik lielai cūkai jābūt, es atvainojos, lai pastrādātu šitādu cūcību. Kopš Landmaņa puika ir beidzis spēlēt hokeju, viņam tā lieta vispār vairs neinteresē, un pēc viņa kaut vai ūdensplūdi un bērni vispār nedabū spēlēt hokeju, lai hokejs Ventspilī nomirst. Bet viņa plāns izgāzīsies, un tā ir labā ziņa,” uzskata Lembergs.

Viņš norādīja, ka VHS visdrīzāk čempionātā piedalīsies ar Mārupes Hokeja savienības licenci, taču pilnībā izmantos savu sastāvu un pat savus formastērpus ar Ventspils simboliku.

“Naudu esam piešķīruši, un nauda budžeta projektā ir rezervēta visai sezonai. Ventspils hokejisti droši var paļauties uz Ventspils domi – nekādi landmaņi un visādi sprukstiņi, kuri ir piesmērējušies pie hokeja un kuriem hokejs neinteresē, bet interesē savas ambīcijas, nespēs iznīdēt hokeju Ventspilī,” rezumēja Lembergs.

“Lietuviešu bērni ir svarīgāki un tuvāki federācijai, nekā Latvijas bērni. Vai varat iedomāties, ka tāds lēmums tiktu pieņemts Lietuvā, Igaunijā vai ASV? Diezin vai. Lietuviešiem pašapziņa ir lielāka,” piebilda politiķis.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro