Lembergs: Landmanis hokeju izmanto politiskiem mērķiem

Hokeja klubs “Venta 2002” saņēma no pašvaldības vislielāko summu Latvijā, rēķinot uz vienu audzēkni, žurnālistiem norādīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Komentējot hokeja kluba “Venta 2002” valdes locekļa un īpašnieka Aiva Landmaņa kārtējos pārmetumus, Lembergs uzsvēra, ka ““Venta 2002” uz vienu audzēkni no pašvaldības saņēma vislielāko summu Latvijā, tādēļ viņam vajadzētu teikt paldies par to”.

Turklāt pats Landmanis divas reizes esot nobalsojis pret naudas piešķiršanu hokejam: “Viņš balsoja nevis kā deputāts, bet kā “Venta 2002” īpašnieks, un valdes loceklis aicināja Ventspils domi nepieņemt lēmumu par finansējuma piešķiršanu hokeja klubam, tad kas mums cits atlika? Kā mēs varam dot naudu, ja kluba īpašnieks un valdes vadītājs saka, ka “mums to naudu nevajag”?”

“Tagad paiet laiks un viņš vaino Lembergu, lai gan pats Landmanis ir bijis pret šo lēmumu. Bet mēs lēmumu vienalga pieņēmām un šim mērķim sezonā piešķīrām 230 tūkstošus eiro,” turpināja politiķis.

“Landmanis šobrīd ļoti aktīvi izmanto šo hokeja tēmu, lai gūtu politisko atpazīstamību, lai reklamētu sevi kā politiķi. [..] Cilvēks savā naidā un saprāta zudumā šobrīd dara visu, lai Ventspils bērniem un jauniešiem nedotu iespēju trenēties un spēlēt hokeju. Bet dome ir pieņēmusi lēmumu, un klubam, citam gan, ir piešķirti 230 tūkstoši eiro,” sacīja Lembergs.

Tāpat viņš norādīja – Hokeja federācija lēmusi, ka Latvijas čempionātā startēs Lietuvas komandas, nevis Ventspils bērni. “Es nedomāju, ka tas veicina hokeja attīstību Latvijā, bet hokejs uzvarēs un hokejs Ventspilī būs,” uzsvēra Lembergs.

Lembergs rezumēja, ka Landmanis hokeja klubu “Venta 2002” gadiem izmanto savu privāto politisko mērķu realizēšanai, un nu pēc tam, kad paša dēls vairs nesporto šajā klubā, Landmanim ir politiski izdevīgi maksimāli pasliktināt biedrības “Ventspils Hokeja Savienība” sadarbību ar Ventspils pilsētas domi.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro