Lembergs: JKP ar darbiem parāda, ka tai vajadzīgi tikai amati un nauda

Lai arī Jaunā konservatīvā partija (JKP) Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās ir lielākā zaudētāja, tā ar šantāžu ir panākusi savu un Rīgas vicemēra amatam tiek virzīta Linda Ozola (JKP), žurnālistiem norādīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

“Jaunās konservatīvās partijas politiķi ir absolūti nekaunīgi – viņiem ir vajadzīgi tikai amati, nauda, krēsli un ietekme. Un JKP, būdama zaudētāja vēlēšanās un vismazāko atbalstu guvusī, savu vietu zem saules ir izcīnījusi ar šantāžu,” uzsvēra Lembergs.

Viņš turpināja, ka JKP pieeja ir tāda, ka “Staķis būs mērs tikai tad, ja Ozola būs vicemērs”: “Un tas ir viss stāsts. Tātad amati, amati un vēlreiz amati.”

Vienlaikus Lembergs norādīja, ka Jaunā konservatīvā partija bija starp tām partijām, kas Rīgas domes vēlēšanās cieta smagu sakāvi. “Jo rīdzinieki nav muļķi un redz, ka JKP nevienu savu solījumu nav izpildījusi, bet vienu ir pārpildījusi, proti, pirmo reizi Latvijas vēsturē ir izlūgušies sankcijas pret valstij piederošo Ventspils brīvostas pārvaldi – tas ir unikāls gadījums, kas nav bijis ne Latvijas, ne visas pasaules vēsturē,” piebilda politiķis.

Kā zināms, topošās Rīgas domes koalīcijas četras frakcijas ir nolēmušas izveidot trešo vicemēra amatu. Partiju apvienības “Attīstībai/Par!” un partijas “Progresīvie” (APP) kopīgā saraksta līderim Mārtiņam Staķim pretendējot uz mēra amatu, vicemēru amatus ieņems Vilnis Ķirsis (JV), Edvards Smiltēns (NA/LRA) un Linda Ozola.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro