Jaunas zināšanas tiek augsti novērtētas gan personīgajā, gan profesionālajā izaugsmē

Skola un augstskola šodien nav vienīgā vieta, kur apgūt jaunas zināšanas. Tikpat vērtīgi apgūt zināšanas ir arī tad, kad skola jau sen pabeigta un diploms kabatā. Jaunas prasmes ir īpaši svarīgas darba vidē, turklāt nozīmīgi tas ir tad, ja esam izvēlējušies profesiju, kurā nepārtraukti kaut kas mainās un pilnveidojas. “Biznesa Akadēmijā” uzsver – zināšanas palīdz mums konkurēt darba tirgū.

“Biznesa Akadēmija” šobrīd piedāvā plašu apmācību klāstu – vairāk kā 50 programmas – ar iespēju iegūt zināšanas un profesionālās prasmes attālināti. Ikvienam ir iespēja pieteikties biznesa semināriem un izvēlēties sev piemērotāko apmācību kursu, sākot no lietvedības un mārketinga beidzot ar psiholoģiju un komunikāciju.

“Biznesa Akadēmijas” vadītājs Alberts Jodis norāda – ieguldījums savā attīstībā vienmēr atmaksājas.

“Zināšanas ļauj gūt jaunu pieredzi. Un lai arī primāri par apmācībām tiek domāts, lai saglabātu konkurētspēju darba tirgū, patiesībā jaunas zināšanas noder ne tikai profesionālajā, bet arī personīgajā dzīvē. Tas motivē un palīdz kļūt pašpārliecinātākiem par savām spējām,” uzsver A. Jodis.

Papildus klātienes semināriem, “Biznesa Akadēmijas” klientiem tiek dota iespēja apgūt kursus arī attālināti:

• E–APMĀCĪBAS TIEŠSAISTĒ, videokonferences formātā – pēc dalībnieka vēlmēm pieejams gan pilnais režīms ar iespēju divpusējai komunikācijai ar pasniedzēju un citiem apmācību dalībniekiem, gan arī tikai skatītāja režīms.

• APMĀCĪBAS NEKLĀTIENĒ, dalībnieks patstāvīgi apgūst mācību vielu pēc elektroniski saņemtajiem materiāliem, pasniedzējs pieejams konsultācijām e-pastā.

Plašāka informācija par apmācībām: http://registreties.lv/apmacibas un https://seminari.lv/

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro