“airBaltic” pasažieriem tiks piedāvāts jauns pakalpojums

Latvijas lidsabiedrība airBaltic turpina uzlabot pasažieru lidošanas pieredzi, piedāvājot jaunu un ērtu papildu pakalpojumu, kas sniegs iespēju bezmaksas rokas bagāžai pievienot papildu četru kilogramu svaru, par cenu sākot no 8,99 eiro. Izmantojot šo iespēju, kopējais pieļaujamais rokas bagāžas svars var sasniegt 12 kilogramus.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Papildu rokas bagāžas svars ir inovatīvs pakalpojums, kuru nepiedāvā daudzas citas lidsabiedrības. Mēs regulāri sekojam līdzi pasažieru ceļošanas paradumiem, kas skaidri demonstrē, ka šādam pakalpojums ir pieprasījums. Tas paredzēts tiem pasažieriem, kuriem nepieciešami vairāk nekā astoņi kilogrami rokas bagāžai, taču viņi nevēlas iegādāties reģistrētu bagāžu.”

Lai izvērtētu jauno pakalpojumu, airBaltic datu ievākšanas nolūkos nosvēra vairāk nekā 2 000 pasažieru rokas bagāžu. Atsevišķos maršrutos 15% rokas bagāžu pārsniedza atļauto svaru, skaidri apliecinot, ka daļai pasažieru nepieciešams papildu svars rokas bagāžai.
Visiem airBaltic Ekonomiskās klases pasažieriem joprojām būs ļauts lidmašīnā bez maksas ienest vienu rokas bagāžu (55x40x23 cm) un vienu personīgo mantu (30x40x10 cm) ar kopējo svaru astoņi kilogrami. Gadījumā, ja pasažieris iegādāsies papildu rokas bagāžas svaru, rokas bagāžas izmērs tāpat nedrīkstēs pārsniegt 55x40x23 cm. Šis pakalpojums pieejams tikai airBaltic veiktajos lidojumos.

Šo pakalpojumu iespējams iegādāties lidsabiedrības mājaslapā līdz pat stundai pirms izlidošanas, kā arī sazinoties ar mūsu zvanu centru vai ceļojumu aģentūrām. Lidostā pasažieriem jāspēj uzrādīt rezervācijas apstiprinājums vai rēķins, ja to pieprasa darbinieks pie izlidošanas vārtiem.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu, kā arī Kosu un Menorku.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro