VID aicina ēdināšanas uzņēmumus sadarboties

Reaģējot uz ēdināšanas nozares pārstāvju paustajām bažām par situāciju šajā jomā, tostarp problēmām saistībā ar nodokļu samaksu, Valsts ieņēmumu dienests (VID) aicina šajā nozarē iesaistīto uzņēmumu – restorānu, kafejnīcu u.c. – vadītājus pieteikties uz konsultācijām VID.

Šim mērķim izveidota īpaša e-pasta adrese restorani@vid.gov.lv, kurā ēdināšanas uzņēmumu vadītāji var pieteikties uz konsultācijām VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldē, individuāli ar VID speciālistiem izrunājot katru konkrēto gadījumu un kopīgi meklējot iespējamos risinājumus.

VID ģenerāldirektore norāda, ka šādas akcijas mērķis ir dienestam kopā ar uzņēmējiem sakārtot nozari, lai tā varētu sekmīgi darboties, vienlaikus pildot savas saistības pret valsti.

“Ir bijis daudz skaļu publisku paziņojumu par situāciju nozarē kopumā, taču ir pienācis laiks produktīvākai rīcībai – jāsēžas pie galda un jārisina katrs konkrētais gadījums. Ir saprotami, ka nozare cīnās, piemēram, par to, lai tai tiktu piemērotas mazākas nodokļu likmes, taču, kamēr likumdevējs nav spēris šādu soli, ir jāpilda tie likumi, kas ir spēkā, un likuma priekšā visi ir vienādi,” tā I. Jaunzeme.

E-pasta adrese restorani@vid.gov.lv būs spēkā no šā gada 28.maija līdz 7.jūnijam. Uzrakstot pieteikumu, uzņēmumu vadītāji saņems uzaicinājumu uz konsultāciju.

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro