Lembergs: Kaimiņam partija ir bijusi tikai “naudas projekts”

Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam partija KPV LV jau no sākta gala ir bijusi “naudas projekts”, un viņš ir savu sasniedzis, komentējot partijā KPV LV valdošās nesaskaņas un problēmas, norādīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

“Kaimiņš – tas ir Meroni projekts,” uzsvēra Lembergs, skaidrojot, ka partijai, kurai nav ideoloģiskā satura, nav arī dižas nākotnes.

“Protams, tika savākti dažādi cilvēki absolūti bez jebkādas ideoloģijas. Jūs jau nevarat vadīt valsti un realizēt politiku, kuras vienīgais sauklis ir pret Lembergu. Cik jūs varat ēst to Lembergu, jūs jau paēduši tik un tā no tā nebūsiet,” uzsvēra politiķis.

Pēc Lemberga sacītā, KPV LV pievienojas daudzi cilvēki, kuri gribēja rīkoties, taču Kaimiņam tas viss bija tikai “naudas projekts”. “Viņš ir kļuvis par komisijas vadītāju, viņam ir mašīna, viņam ir sekretāre, viņam ir kabinets, viņam ir gana pieklājīga alga – Kaimiņš visu savu iecerēto ir sasniedzis, un aiz viņa kaut ūdens plūdi,” uzsvēra Ventspils mērs.

Politiķis norādīja, ka Kaimiņa galvenais uzdevums tagad ir mierīgi nodzīvot vēl trīs ar pus gadus, kas viņam Saeimā ir garantēti. “Pārējie tur iet, nāk – kāda starpība. Lai noturētu koalīciju, viņiem pietiek, ka tur ir kāds ministrs, vēl kāds amats, viņiem ir trīs komisiju vadītāji, kuriem ir kabinets, mašīna un sekretāre, un līdz ar to viņi arī negrib zaudēt savu statusu, un ar šādām 5–6 balsīm koalīcijai ir pietiekami,” skaidroja Lembergs.

“Viņiem tagad ir svarīgi noturēt koalīciju par katru cenu, jo tie vadoņi ir ieguvuši vietu zem saules. Visus savus mērķus par mantiskajiem labumiem viņi ir sasnieguši,” norādīja politiķis.

Foto: Saeimas kanceleja

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro