Lembergs: Meroni piedalās Latvijas valsts budžeta veidošanā

Šveices advokāts Rūdolfs Meroni lielā mērā nosaka Latvijas valsts budžetu, žurnālistiem izteicās Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Komentējot tieslietu ministra Jāņa Bordāna (JKP) izteikumus, ka 2020. gada valsts budžets ir pirmais budžets, kas Latvijā veidots bez oligarhu klātbūtnes, Lembergs norādīja, ka “Bordāns diemžēl nenorādīja, par kuru oligarhu viņš runā.”

“Ja viņš domā Rūdolfu Meroni, kas ir viņa maizes devējs, tad Meroni piedalās valsts budžeta veidošanā vistiešākā veidā,” izteicās Lembergs.

Un tas notiekot pie apstākļiem, kad Meroni neesot ne LR pilsonis, ne arī Latvijā oficiāli reģistrētas partijas vadītājs, kuras biedri ir pārstāvēti Saeimā.

“Šai ziņā [ka valsts budžets tiek veidots bez oligarhu klātbūtnes] Bordāns melo. Kariņa valdības budžetu lielā mērā nosaka Bordāna maizes tēvs Rūdolfs Meroni, jeb tautā saukts par Ostapu Benderu. Tā kā meliem īsas kājas – to tikai es varu pateikt,” komentēja Lembergs.

“Un otrs jautājums tāds – cik ilgi to stabuli par oligarhiem pūtīs Bordāns? Kas būs, ja viņi nomirs, kas tad viņam būs tas putnu biedēklis?” par Jaunās konservatīvās partijas pieeju izteicās Ventspils mērs.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro