Burovs cer palikt Rīgas mēra amatā ar 32 deputātu atbalstu

Šovakar plkst.17.30 paredzēta Rīgas domes ārkārtas sēde kurā plānots balsot par uzticības izteikšanu Rīgas domes priekšsēdētājam Oļegam Burovam (GKR). Burovs sagaida, ka balsojumā par uzticību viņam būs 32 Rīgas domes deputātu atbalsts.

“Es domāju, ka šodien būs izveidota jauna [Rīgas domes] koalīcija ar nelielām izmaiņām – 32 deputātiem, tai skaitā ir deputātu bloks “Rīgai” un Baiba Broka,” šorīt LTV “Rīta panorāmā” sacīja Burovs.

Līdz ārkārtas sēdei vēl notikšot “Saskaņas” un “Gods kalpot Rīgai” frakciju sēdes, lai izskatītu precizējumus koalīcijas vienošanās dokumentos.

Burovs atzina, ka jaunajiem koalīcijas atbalstītājiem var tikt piedāvāti amati, kuri pēc attiecību saraušanas ar “Neatkarīgo deputātu frakciju” kļuvuši brīvi – Rīgas brīvostas valdes locekļa vieta, otra vicemēra postenis un Attīstības komitejas vadītāja amats.

“Tas ir nepareizi, ka viņi nosauca sevi par “Neatkarīgo deputātu frakciju”. Viņi bija ļoti atkarīgi no vairākiem procesiem. Es gribu, lai viņi ir neatkarīgi no padomniekiem. [..] Ir svētdienas raidījumi, kas daudz ko skaidro sabiedrībai,” izteicās Burovs.

Foto: Rīgas dome

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro