Lembergs: ASV sankciju galvenais mērķis ir ostu privatizācija

ASV sankciju galvenais mērķis ir pārņemt Ventspils brīvostu un to vēlāk privatizēt, žurnālistiem norādīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

“Tās sankcijas jau pasūtīja Latvijas valdība ar vienu mērķi – pārņemt [Ventspils] brīvostu un, kā rakstīts Bordāna partijas programmā, privatizēt. Tāda ir tā doma,” uzsvēra Lembergs.

Pēc viņa sacītā, ostu privatizācija ir galvenā, bet viss pārējais ir “dūmi un meli”. “Bordāns te izteicās intervijā, ka Lembergs melo par to privatizāciju. Lai viņš izlasa savu programmu – tas tur ir rakstīts melns uz balta,” uzsvēra politiķis.

Lembergs prognozēja, ka valstij piederošajai AS “Ventas osta” gaidāmi grūti laiki. “Protams, daudz, kas ir atkarīgs no cilvēkiem. Tas, ka viņš ir rīdzinieks, automātiski nenozīmē, ka viņš ir ienaidnieks. Tā es nedomāju,” norādīja politiķis.

Pēc viņa sacītā, ostu decembra rezultāti jau rāda, ka pārmaiņu ietekme ir jūtama. Arī investoru uzticība Ventspils ostai samazinās. “Varu saderēt, ka 2020. gada ostu rezultāti būs sliktāki,” pieļāva Lembergs.

Lembergs norādīja, ka ir jābūt truliem, lai ostai, kas ir starptautiski labi pazīstama, nomainītu nosaukumu uz nevienam neko neizsakošo “Ventas ostu”. ” Kādam ir jābūt trulam naidam pret ventspilniekiem un vispār pret valsti, lai nomainītu pazīstamu brendu uz kaut ko tik briesmīgu?” salīdzināja Lembergs.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro