Lembergs: Jurašs Rīgas domē – kā āzis par dārznieku

Vēlētāji nav tik aprobežoti, lai Rīgas domes mēra amatā ievēlētu Juri Jurašu (JKP), žurnālistiem izteicās Ventspils mērs Aivars Lembergs.

“Āzis par dārznieku – tas jau ir normāli. Tur kur āzis, tur jau puķu nav,” – tā Juraša kandidatūru Rīgas domes mēra amatam ironiski komentēja Lembergs.

Vienlaikus viņš pauda, ka nedomā, ka rīdzinieki ir tik aprobežoti, lai balsotu par Jurašu. “Kontrabanda un valsts noslēpuma izpaušana – tādā komplektā viņš nevar būt Rīgas mērs,” uzsvēra Lembergs.

Tāpat viņš piebilda, ka arī socioloģija rāda, ka Jaunās konservatīvās partijas reitingi strauji krītas – mēneša laikā atbalsts partijai sarucis līdz 4,1% no 6,1% janvārī.

Šī gan nav pirmā reize, kad Ventspils mērs komentējis Juraša iespējamo nonākšanu Rīgas mēra amatā. Lembergs iepriekš norādījis, ka tieslietu ministra Jāņa Bordāna (JKP) vēlme nomainīt ģenerālprokuroru un Augstākās tiesas priekšsēdētāju ir saistītā ar nepieciešamību nodrošināt jumtu kontrabandai. Tieši šī paša iemesla dēļ, pēc viņa domām, uz Rīgas mēra amatu kandidē arī Juris Jurašs.

“Jurašs bija kontrabandas jumts tad, kad viņš bija KNAB – tā vismaz runā kompetenti cilvēki un šobrīd viņiem jumta nav, bet bez jumta ir grūti taisīt naudu. Tagad man saka, ka Jurašs būs Rīgas mērs. Protams, tur ir pagrīdes tirdzniecība un to paņemt savā kontrolē ir ienesīgs bizness, tāpēc loģiska ir vēlme kļūt par Rīgas mēru – varēs pagrīdē tirgot cigaretes,” iepriekš izteicās Lembergs.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro