Speciālisti izvēlas būt sagatavoti pēckrīzes periodam ar papildinātu CV – piesakās neklātienes apmācībām

Laikā, kad līdz ar “Covid-19” valsti skārusi arī ekonomiskā krīze, biznesa apmācības ir kļuvušas par nozīmīgu sevis pilnveidošanai. Arvien vairāk speciālistu piesakās “Biznesa Akadēmijas” apmācībām, lai papildinātu savu CV un saglabātu konkurētspēju darba tirgū.

“Šodien tā ir iespēja ne tikai pakāpties pa karjeras kāpnēm un pretendēt uz augstāku atalgojumu, bet saglabāt konkurētspēju arī pēc pēckrīzes perioda, nodrošinot, ka iegūtā izglītība un prasmes atbilst darba tirgus pieprasījumam,” norāda “Biznesa Akadēmijas” vadītājs Alberts Jodis.

Pēc viņa sacītā, liela daļa šo laiku izmanto lietderīgi un apgūst jaunas prasmes, kas nozīmē arī to, ka viņi uzlabo savas darba perspektīvas, attīstītas profesionālajā jomā un nodrošinās nākotnei. “Cilvēkiem ir jārēķinās ar pastāvīgu profesionālo attīstību, lai saglabātu konkurētspēju darba tirgū,” piebilst A. Jodis.

“Biznesa Akadēmija” piedāvā gan iespēju celt savu kompetenci, piedaloties neklātienes apmācībās, gan tiešsaistē. Apmācības neklātienē nozīmē, ka dalībnieks patstāvīgi apgūst mācību vielu pēc elektroniski saņemtajiem materiāliem, pasniedzējs pieejams konsultācijām e-pasta vai videokonferences režīmā, bet tiešsaistes semināri nozīmē, ka apmācības notiks videokonferences formātā – pēc dalībnieka vēlmēm pieejams gan pilnais režīms ar iespēju divpusējai komunikācijai ar pasniedzēju un citiem apmācību dalībniekiem, gan arī tikai skatītāja režīms.

“Mēs zinām, ka darba tirgus Latvijā nav vienmērīgs un pēc krīzes darbu varētu būt atrast daudz sarežģītāk, tāpēc nereti jādomā par pārkvalifikāciju, lai mēs nodrošinātu to, ka mēs iekļaujamies darba tirgū arī pēc tam, kad viss būs beidzies,” norāda “Biznesa Akadēmijas” vadītājs.

Ikvienam ir iespēja pieteikties biznesa semināriem un izvēlēties sev piemērotāko apmācību kursu, sākot no lietvedības un mārketinga beidzot ar psiholoģiju un komunikāciju. “Biznesa Akadēmija” piedāvā plašu apmācību klāstu – vairāk kā 50 programmas – ar iespēju iegūt zināšanas un profesionālās prasmes attālināti.

Plašāka informācija par pārkvalifikācijas apmācībām un pieteikuma forma: http://www.registreties.lv/parkvalifikacija

Plašāka informācija par apmācībām un pieteikuma forma: http://registreties.lv/apmacibas

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro