Aktuālie jautājumi par Covid-19 izraisītajām sekām semināru ciklā – “Uzņēmuma grāmatvedība krīzes apstākļos”

Grāmatvedība ir viena no tām jomām, kas vienmēr ir saskārusies ar lieliem izaicinājumiem un pārmaiņām – arī Covid-19 izraisītā krīze ir radījusi jaunus apstākļus grāmatvežiem, nosakot jaunas zināšanas par nepieciešamību. Būtībā grāmatvedis ir kā tāds biznesa konsultants, kuram ir jārisina tās pašas problēmas, kas ir aktuālas vadībai.

Lai palīdzētu apzināt uzņēmumiem savas iespējas un iespējamos risinājumus, tostarp orientēties valsts atbalsta pasākumos un pārzināt savas tiesības uz atbalstu, ikvienam ir unikāla iespēja piedalīties īpašās neklātienes apmācībās, kas sastāv no trīs semināriem par aktuālām tēmām saistībā ar dīkstāves pabalstiem, valsts programmu aizdevumiem, nodokļu parādiem, kredītbrīvdienām, darba tiesībām, debitoru parādu atgūšanu u.c – “Uzņēmuma grāmatvedība krīzes apstākļos – izmaiņas, riski un iespējas”, kas sāksies jau 22. aprīlī.

Ikviena uzņēmuma pienākums ir kārtot grāmatvedību, tāpēc dažādi jautājumi saistībā ar Covid-19 izraisītajiem apstākļiem, tai skaitā par darba tiesībām un darba aizsardzību, dīkstāves pabalstu, darba līguma nosacījumu maiņu, optimizāciju ir daudz aktuāli kā jebkad.

Apmācību iespējas:

APMĀCĪBAS KLĀTIENĒ, Kr. Barona iela 34 (2. stāvs), Rīga (pieejams pēc 14. maija). Cena: ar “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumu (vēl pieejams!) – tikai EUR 99,- (standarta cena EUR 599,-).

E-APMĀCĪBAS TIEŠSAISTĒ, videokonferences formātā – pēc dalībnieka vēlmēm pieejams gan pilnais režīms ar iespēju divpusējai komunikācijai ar pasniedzēju un citiem apmācību dalībniekiem, gan arī tikai skatītāja režīms. Cena: ar “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumu (vēl pieejams!) – tikai EUR 99,-.

APMĀCĪBAS NEKLĀTIENĒ, dalībnieks patstāvīgi apgūst mācību vielu pēc elektroniski saņemtajiem materiāliem, pasniedzējs pieejams konsultācijām e-pastā. Cena: ar “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumu (vēl pieejams!) – tikai EUR 59,-.

Apmācību norises laiks: 22. aprīlī, 30. aprīlī un 5. maijā no plkst. 9.30–12.30.

Plašāka informācija un pieteikuma forma šeit: http://registreties.lv/uznemuma-gramatvediba.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro