Uzņēmuma izvērtēšana – pirmais solis, plānojot tālāko organizācijas darbību

Tāpat kā ar precēm un pakalpojumiem, arī uzņēmuma darbību ir iespējams un pat vajag izvērtēt. Ikvienam uzņēmuma ik pa laikam ir nepieciešams izvērtēt organizācijas priekšrocības, vājās puses, iespējas izaugsmei un apdraudējumu esošajai darbībai, lai sniegtu priekšstatu par to, kā veiksmīgāk plānot savas turpmākās darbības.

Sabiedriskās domas un tirgus izpētes centrs (SDTIC) ir inovatīva pētījumu aģentūra, kas orientējas uz regulāru sabiedrības viedokļu un sabiedriskās domas apzināšanu un dažādu tirgus sektoru izpēti. Tās mērķis ir nodrošināt klientus ar atbildēm uz viņiem interesējošiem jautājumiem – gan par vispārēju sabiedrības viedokli, gan konkrētām tirgus nozarēm un problēmām.

SDTIC vadītājs Alberts Jodis norāda, ka uz uzņēmuma darbību vērstie pētījumi ļauj apzināt patieso konkurenci nozarē: “Jebkuras organizācijas mērķis ir darboties veiksmīgi – īstenot uzstādītos mērķus un atbilstoši vajadzībām izvirzīt jaunus. SDTIC piedāvā izvērtēt organizācijas priekšrocības, vājības, iespējas izaugsmei un apdraudējumu esošajai darbībai, lai saprastu, kā rīkoties nākotnē.”

Esot organizācijas vadītajam vai dalībniekam, no iekšienes ir grūti saprast, kas izdodas labi, un pie kā vajadzētu vairāk piestrādāt, līdz ar to ļoti svarīgs ir vērtējums no malas.

SDTIC ir vairāk kā 10 gados uzkrāta pieredze tādos pētījumu virzienos kā uzņēmuma izvērtēšanā, zīmolu novērtēšanā, darbinieku apmierinātības pētījumos, klientu apmierinātības pētījumos, patērētāju analīzē u.c.

Efektīvākam rezultātam pētījumus iespējams apvienot vienā, piemēram, efektīvāka tirgus situācijas analīze iekļauj konkurentu izpēti un patērētāju uzvedības analīzi.

Veicot izpēti, SDTIC piemērojas jebkurām vajadzībām un mērogiem. Nav svarīgi, vai Jūs pārstāvat lielu un pazīstamu uzņēmumu vai esat mazas nevalstiskās organizācijas biedrs – atradīsim piemērotāko un izdevīgāko izpētes veidu, lai atbildētu uz uzdotajiem jautājumiem.

Plašāka informācija par SDTIC pakalpojumiem un pieteikuma forma šeit: http://pieteikums.lv/tirgusizpete.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro