Jauns Covid-19 uzliesmojums: 100 miljoni ķīniešu atkal ir izolācijā

Ķīnas ziemeļaustrumos 108 miljoniem cilvēku atkal nākas ievērot karantīnu jauna Covid-19 uzliesmojuma dēļ, ziņo Bloomberg, atsaucoties uz saviem avotiem.

Pēc izdevuma informācijas, reģionā reģistrēti vien 34 inficēšanās gadījumi, taču varasiestādes nolēmušas Cziliņjas provincē slēgt autobusu un dzelzceļa satiksmi, aizvērt skolas un izolēt cilvēkus.

Iedzīvotāji ir neizpratnē – viņi bija domājuši, ka koronavīrusa uzliesmojums valstī ir beidzies.
Izdevums vēsta, ka situācija Ķīnā parāda, cik trausls būs ierobežojumu mazināšanas process gan Ķīnā, gan citās valstīs, jo pat mazākais mājiens par slimības atgriešanos draud ar stingru izolāciju.

Arī Šulānas pilsētas vadība noteikusi jaunus ierobežojumus saistībā ar Covid-19 izplatību. Tostarp, slēgti dzīvojamie kompleksi, kur dzīvo cilvēki ar apstirpinātu Covid-19 vai aizdomām par to. Reizi divās dienās viens ģimenes loceklis var iziet no mājas uz divām stundām. Izbraukšana un iebraukšana pilsētā ir aizliegta.

Vēl aprīļā beigās Ķīnas galvenais epidemiologs Čžuns Naņšans komentēja otrā Covid-19 viļņa iespējamību valstī. Pēc viņa teiktā, neskatoties uz to, ka ir risks vīrusu ievest no ārvalstīm, iespēja, ka Ķīnā būs jauns masveida saslimšanas vilnis, ir mazticama. Viņa galvenais arguments bija, ka Ķīnā ir ļoti nopietni profilakses pasākumi.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro