Lembergs: Sabiedrisko mediju žurnālisti sadalījuši politiķus pareizajos un nepareizajos

Latvijas sabiedriskie mediji ir sadalījuši politiķus “pareizajos” un “nepareizajos” – tas nav nekas vairāk kā politiskā propaganda, uzskata Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Komentējot izskanējušo informāciju, ka sabiedriskie mediji vēl joprojām turpina selektīvi izvēlēties uz ko attiecināt statusu “smagos noziegumos apsūdzētais vai aizdomās turētais”, Lembergs norādīja, ka žurnālisti tā sauc tikai viņu, lai gan vēl vairākiem koalīcijas politiķiem ir aktīvi kriminālprocesi.

“Pirmkārt, esmu daudzās tiesvedībās attaisnots. Visplašāk zināmā ir Grinberga lieta, kur mani attaisnoja un par nepatiesas informācijas izplatīšanu pie atbildības tika saukts Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs un prokuratūra, kuras vietā valsts man samaksāja “sāpju” naudu. Protams, Valsts radio un Valsts televīzija šos faktus nemin, ka smagos noziegumos attaisnots, bet mani liek kā tādu identifikācijas amatu vai nosaukumu,” komentēja Lembergs.

Lembergs uzsvēra, ka tā vietā šobrīd smagā noziegumā apsūdzēts ir Saeimas deputāts Juris Jurašs (JKP), kuram gan priekšā netiek likts šāds nosaukums. “Tad jautājums, kāpēc sabiedriskie mediji un žurnālisti neliek viņam priekšā šādu nosaukumu? Tāpēc, ka Jurašs ir pareizais politiķis, bet Lembergs ir nepareizais politiķis,” norādīja Ventspils mērs. “Tā ir žurnālistu politiskā cīņa ar Lembergu un viss,” piebilda Lembergs.

Tas pats esot ar Ati Zakatistovu, kuram arī ir līdzīgs statuss un arī ar Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu: “Bet, izrādās, ka tādu priekšvārdu liek tikai Aivaram Lembergam. Tā ir politiskā propaganda un vairāk nekas,” sacīja Lembergs.

Foto: F64

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro