Lembergs: Ar lieciniekiem pierādīts, ka Kristovskis nestrādāja, bet naudu saņēma

Nav šaubu, ka Ventspils pilsētas domes deputāts Ģirts Valdis Kristovskis pārsūdzēs viņam nelabvēlīgo Kurzemes apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģijas lēmumu, lai gan tiesa secinājusi, ka es ar saviem izteikumiem neesmu aizskāris ne viņa cieņu, ne godu, žurnālistiem norādīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Kā zināms, Kurzemes apgabaltiesas Civillietu tiesas kolēģija ir noraidījusi Ventspils pilsētas domes deputāta Ģirta Valda Kristovska apelācijas sūdzību par 17. janvāra tiesas spriedumu, saskaņā ar kuru Kristovskis zaudēja Ventspils mēram Aivaram Lembergam.

“Tam konfliktam ar Kristovski tā vēsture ir ļoti vienkārša. Kristovskis padomju gados strādāja Ventspils starpkolhozu ražošanas un apgādes uzņēmumā (SRAU), kas nodarbojās ar konservu bundžiņu ražošanu, apgādi un citiem zvejniecības jautājumiem. Un tur it kā par inženieri strādāja Kristovskis, bet tie, kas tai laikā strādāja ar Kristovski, apgalvoja, ka viņš neesot strādājis, bet algu saņēmis. Es teicu, ka viņš faktiski nozaga to naudu no tiem kolhozniekiem, un viņš mani par to iesūdzēja tiesā, bet atradās liecinieki, kas teica, ka tā arī bija – viņš algu saņēma, bet nestrādāja,” komentēja Lembergs.

“Tiesa nolēma, ka es ar šiem vārdiem neesmu aizskāris nekādu viņa cieņu un godu. Tas ir mans secinājums no tā, ko man saka tie, kas zina to visu. Bet gan jau Kristovskis pārsūdzēs arī šo lēmumu,” pieļāva politiķis.

Kā zināms, Ventspils pilsētas domes deputāts Ģirts Valdis Kristovskis 17. janvārī zaudēja tiesā Ventspils mēram Aivaram Lembergam, kas lēma, ka Kristovskim būs jāizmaksā Lembergam kompensācija 500 eiro apmērā.

Kristovskis lūdza tiesu uzlikt par pienākumu Lembergam atvainoties viņam un atsaukt nepatiesas ziņas saistībā ar Lemberga izteikumiem par viņu. Kristovskis vēlējās, lai atvainošanās tiktu pausta publiski Ventspils pilsētas domes sēdē.

Tiesa gan prasību noraidīja. Tā vietā tiesa lēma no Kristovska, par labu Lembergam, piedzīt ar lietas vešanu saistītos izdevumus advokāta palīdzības samaksai 500 eiro apmērā.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro