“airBaltic” šonedēļ atsāk tiešos lidojumus uz Štutgarti Vācijā

Latvijas nacionālā lidsabiedrība “airBaltic” piektdien, 7.augustā, atsāks tiešos lidojumus starp Rīgu un Štutgarti Vācijā, aģentūru LETA informēja lidsabiedrības pārstāve Alise Briede. 

Lidojumi ar “Airbus A220-300” lidmašīnām tiks veikti divas reizes nedēļā.

Tāpat trešdien, 5.augustā, “airBaltic” atjaunojusi lidojumus starp Tbilisi Gruzijā un Rīgu.

“airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka lidsabiedrība sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. “Katru nedēļu mēs pievienojam jaunus galamērķus un piedāvājam papildu lidojumus uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem,” viņš pauda.

Līdz augusta beigām “airBaltic” plāno no Baltijas nodrošināt lidojumus 69 maršrutos.

Jau vēstīts, ka 2019.gada pirmajā pusgadā “airBaltic” pārvadāja 2,229 miljonus pasažieru, tostarp jūnijā – 528 449 pasažierus.

“airBaltic” auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 503,281 miljons eiro, kas ir par 23,1% vairāk nekā 2018.gadā, taču kompānija cieta zaudējumus 7,729 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš. Aviokompānija prognozē, ka šogad tās apgrozījums būs mazāks nekā 200 miljoni eiro.

Latvijas valstij pieder apmēram 90% “airBaltic” akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam “Aircraft Leasing 1” – apmēram 10% akciju.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro