Jaunas zināšanas – pirmais solis uz izaugsmi

Ikviens no mums ik pa laikam tiecas uz izaugsmi un tieši jaunas zināšanas var veicināt individuālo izaugsmi. Personīgā izaugsme un attīstība palīdz mums sasniegt vairāk un nospraust jaunus mērķus, atverot durvis jauniem izaicinājumiem. Un kāpēc, lai nesāktu šodien? Arī šajā sezonā ikvienam ir iespēja apgūt jaunas zināšanas un prasmes uzņēmējdarbībā, lietvedībā, grāmatvedībā un citās aktuālās nozarēs. “Biznesa Akadēmija” piedāvā plašu klāstu ar klātienes un tiešsaistes semināriem, nodrošinot, ka ikvienam ir ērta iespēja gūt jaunas zināšanas.

Pasaulē, kurā pārmaiņas ir nemainīgas, pastāvīga vajadzība ir apgūt jaunas prasmes, iegūt zināšanas un iegūt kvalifikāciju, kas ir būtiska mūsdienu tirgū.

Ikvienam ir iespēja pieteikties biznesa semināriem un izvēlēties sev piemērotāko apmācību kursu, sākot no lietvedības un mārketinga beidzot ar psiholoģiju un komunikāciju. “Biznesa Akadēmija” piedāvā plašu apmācību klāstu – vairāk kā 50 programmas – ar iespēju iegūt zināšanas un profesionālās prasmes attālināti.

Mācīšanās un kompetences celšana palīdzēs gan pavērst plašākas karjeras iespējas, gan arī sasniegt nospraustos mērķus – neatkarīgi no tā, vai tas būtu jauna profesija vai kāds profesionāls izaicinājums jau esošajā darbavietā.

Papildus klātienes semināriem, “Biznesa Akadēmijas” klientiem tiek dota iespēja apgūt kursus arī attālināti:

• E–APMĀCĪBAS TIEŠSAISTĒ, videokonferences formātā – pēc dalībnieka vēlmēm pieejams gan pilnais režīms ar iespēju divpusējai komunikācijai ar pasniedzēju un citiem apmācību dalībniekiem, gan arī tikai skatītāja režīms.

• APMĀCĪBAS NEKLĀTIENĒ, dalībnieks patstāvīgi apgūst mācību vielu pēc elektroniski saņemtajiem materiāliem, pasniedzējs pieejams konsultācijām e-pastā.

Plašāka informācija par apmācībām: http://registreties.lv/apmacibas un https://seminari.lv/

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro