Veiksmīga publicitāte palīdz popularizēt nozīmīgas idejas un celt uzņēmuma tēlu

Ļoti nozīmīgu lomu tajā, lai uzņēmums spētu veiksmīgi darboties un attīstīties, spēlē publicitāte, kas informē sabiedrību par uzņēmumu, produktiem un zīmolu kopumā. Nacionālā Mediju Grupa (NMG) ir atvērta sadarbībai ar uzņēmumiem, kas vēlas ieguldīt līdzekļus reklāmas un informatīvās publicitātes nodrošināšanai medijos. Ikvienam uzņēmumam tā ir iespēja pastāstīt par savu darbību, precēm un pakalpojumiem plašam auditorijas lokam, virzīt savu viedokli un piešķirt tam nozīmīgumu, kā arī publicitāti izmantot krīzes situācijās, kad it īpaši svarīgi ir pateikt to, cik jūsu uzņēmumam nozīmīgs ir klients.

Izvēloties sadarbību ar NMG, ikvienam uzņēmumam ir unikāla iespēja izvietot uzņēmuma informāciju populārākajos NMG portālos. Papildus tam informācija par jūsu uzņēmumu nonāks sociālā tīkla “Facebook” lapās. Šobrīd kopējā NMG interneta resursu un to lapu sociālajos tīklos auditorija (reach) pārsniedz 2 000 000 (divus miljonus) interneta lietotāju mēnesī un tuvākajā nākotnē plānots šo skaitu vēl palielināt.

Tā kā NMG sastāv no dažādu specifikāciju portāliem, tas padara auditoriju vieglāk segmentējamu, līdz ar to uzņēmumiem ir daudz vieglāk sev vēlamo ziņojumu ar reklāmas un publicitātes palīdzību nodot konkrētai mērķa auditorijai, tāpēc komunikācija ir daudz efektīvāka. Informāciju iespējams izvietot tādos portālos kā Labdien.lv, Ekonomika.lv, DienasZinas.lv, Bizness.lv, TautasBalss.lv u.c.

“Arvien vairāk uzņēmumu apzinās, ka pozitīva publicitāte ir neatņemama veiksmīga uzņēmuma sastāvdaļa. Laba publicitāte nozīmē labas sabiedriskās attiecības, un tas ir vajadzīgs ikvienam uzņēmumam. Sabiedriskās attiecības attiecas uz visām darbībām, kas veiktas, lai uzturētu atklātu komunikāciju un labas attiecības ar sabiedrību, un bieži vien publicitāte ir viens no labākajiem veidiem, kā sazināties ar sabiedrību,” uzsver NMG vadītājs Alberts Jodis.

Atbildība pret lasītāju, neatkarīga žurnālistika un kvalitāte ir NMG galvenās vērtības, uz kurām balstās ne vien portālu satura veidošana, bet ar divvirzienu komunikācija ar lasītājiem, reklāmdevējiem un sadarbības partneriem. Lai sniegtu augstvērtīgu pakalpojumu, nepārtraukti tiek strādāts pie portālu pilnveides un attīstības, ieviešot jaunus risinājumus, tehnoloģijas un satura dažādošanu.

Plašāka informācija par NMG skatāma šeit: www.nmg.lv

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro