Finanšu brokeri – ērta iespēja papildināt sava uzņēmuma apgrozāmos līdzekļus

Ikviena jauna vai augoša biznesa attīstībā nozīmīgu lomu spēlē finansiālie līdzekļi – tie parūpējas par uzņēmuma izaugsmi, palīdz sasniegt jaunas idejas un mērķus, vai vienkārši norēķināties par nepieciešamajiem resursiem. Tomēr viens no grūtākajiem uzdevumiem uzņēmumiem ir plānot savu budžetu, nepārtraukti nodrošināt līdzekļus, ko veltīt uzņēmuma attīstībai. Finanšu brokeri ir finansējums tava uzņēmuma izaugsmei. Plašāk varat skatīt šeit: http://pieteikums.lv/finansu-brokeri

Finanšu brokeri ar vairāk kā 10 gadu pieredzi gan apgrozāmiem līdzekļiem, gan investīcijām tavam uzņēmumam piedāvā trīs vienkāršus finansējuma produktus – aizdevumu, rēķinu pirkšanu un investīcijas. Attīstīt biznesu vēl nekad nav bijis tik vienkārši. Tā ir iespēja vienkāršāk atbrīvot uzņēmuma apgrozāmos līdzekļus un pārvaldīt naudas plūsmu.

Aizdevums uzņēmumiem

Pielāgots aizdevums uzņēmumiem, kuriem ir nepieciešams kapitāls apgrozāmo līdzekļu vai investīciju finansēšanai līdz EUR 2,000,000. Šādu aizdevumu var izmantot gan, lai uzlabotu naudas plūsmu, iegādātos jaunu iekārtu, segt vienreizēju izdevumu, audzētu apgrozījumu, pieņemt jaunus darbiniekus utt.

Rēķinu pārdošana

Rēķina pārdošana ļauj uzņēmumiem pārdot izrakstīto pēcapmaksas rēķinu. Rezultātā jūs saņemsiet naudu par pārdoto preci vai pakalpojumu uzreiz, negaidot garus apmaksas termiņus no klientiem.

Tas var palīdzēt atbrīvot iesaldētos apgrozāmos līdzekļus, piedāvāt piegādātājiem garāku rēķinu apmaksu, palīdzēt ātrāk samaksāt saviem piegādātājiem vai apmaksāt rēķinus vēlāk.

Investīcijas

Ilgtermiņa finansējums biznesam investīciju un citu attīstības projektu finansēšanai, kā arī biznesa iegādes darījumiem. Riska kapitāla investīcijas ir paredzētas uzņēmumiem, kas vēlas strauji kāpināt sava biznesa apmērus. Šis ieguldījums uzņēmuma pašu kapitālā ļauj papildus piesaistīt gan banku, gan valsts atbalsta līdzekļus.

Kādas ir finanšu brokeru priekšrocības?

– Papildinājums vai alternatīva banku sniegtajiem aizdevumiem
– Lēmums 1-3 dienu laikā, minimāla dokumentācija un vienkārša pieteikšanās
– Katram klientam ir nozīmēts personīgs finanšu konsultants

Plašāka informācija un pieteikuma forma šeit: http://pieteikums.lv/finansu-brokeri

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro