Ar jaunām zināšanām pretī karjeras izaugsmei

Ik pa brīdim katrs no mums aizdomājas par karjeras izaugsmi un, lai gan karjeras plānošana var nenoritēt plānveidīgi, tomēr svarīgi zināt, ar ko sākt, ja vēlamies efektīvi un racionāli izmantot savu talantu un spējas. Tieši karjeras ambīcijas ir viens no faktoriem, kuru min “Biznesa Akadēmijas” apmācību dalībnieki, kad vaicāti, kāpēc izvēlējušies apmeklēt konkrētas apmācības vai kursus.

Jaunas zināšanas ir iespēja ne tikai sevi novērtēt un izzināt savas kompetences stiprās un vājās puses, bet arī nodrošināt sev vēlamo pakāpienu karjerā.

Šobrīd “Biznesa Akadēmija” piedāvā plašu apmācību klāstu – gandrīz 100 programmas – ar iespēju iegūt zināšanas un profesionālās prasmes attālināti. Ikvienam ir iespēja pieteikties biznesa semināriem un izvēlēties sev piemērotāko apmācību kursu, sākot no grāmatvedības, biroja vadības un lietvedības un beidzot ar mārketingu, komunikāciju un psiholoģiju.

Tieši karjeras izaugsmes iespējas ir galvenais stimuls, kāpēc vairums izvēlas piedalīties biznesa apmācībās un gūt jaunas zināšanas. Kā atzinuši “Biznesa Akadēmijas” kursu dalībnieki, prasības darba tirgū aug un, lai attīstītos, nedrīkst palikt uz vietas, cerot, ka darba tirgus pielāgosies jūsu spējām.

Domas par karjeras izaugsmi ir mudinājušas jau daudzus cilvēkus izmantot iespēju papildināt un padziļināt savas profesionālās amata kompetences. Piemēram, pašnodarbinātā Iveta Kalniņa no Liepājas izvēlējusies apmeklēt biroja vadītājas kursus tiešsaistē: “Es ilgus gadus pirms bērnu kopšanas atvaļinājuma strādāju vairākos uzņēmumos par sekretāri, bet bieži sapņoju par karjeras attīstību. Nekad nebiju aizdomājusies, ka tas ir tik viegli – apmeklēt nodarbības tiešsaistē un iegūt jaunas zināšanas, kas palīdzēs pakāpties pa karjeras kāpnēm augstāk.”

Iveta atzīst, ka tā bija iespēja ne tikai profesionāli paaugstināt kvalifikāciju, bet arī nostiprina viņas vērtību darba tirgū.

Papildus klātienes semināriem, “Biznesa Akadēmijas” klientiem tiek dota iespēja apgūt kursus arī attālināti:

• E–APMĀCĪBAS TIEŠSAISTĒ, videokonferences formātā – pēc dalībnieka vēlmēm pieejams gan pilnais režīms ar iespēju divpusējai komunikācijai ar pasniedzēju un citiem apmācību dalībniekiem, gan arī tikai skatītāja režīms.

• APMĀCĪBAS NEKLĀTIENĒ, dalībnieks patstāvīgi apgūst mācību vielu pēc elektroniski saņemtajiem materiāliem, pasniedzējs pieejams konsultācijām e-pastā.

Plašāka informācija par apmācībām: http://registreties.lv/apmacibas un https://seminari.lv/

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro