Pērkam.lv: Samazinoties sabiedrības pirktspējai, īpašumus pārdot var kļūt grūtāk

Lai arī aizvadītais gads nekustamā īpašuma nozarei ir bijis labvēlīgs, tomēr netrūkst arī izaicinājumu, ar kuriem nāksies rēķināties arī šogad. Pērkam.lv konsultants Andris Bērziņš uzsver – gana daudz neskaidrību rada gaidāmais energoresursu izmaksu pieaugums, kas varētu likt celties nekustamā īpašuma cenām tādos apmēros, kā rezultātā tie kļūtu mazāk pieejami un grūtāk pārdodami.

“Jau 2021. gada beigas iezīmēja galvenos izaicinājumus, ar kuriem mums būs jāsaskaras arī šogad. Tas ir elektrības, dabasgāzes, degvielas izmaksu pieaugums. Kopā ar vēl citiem faktoriem, tas cels īpašumu cenas, kas savukārt radīs grūtības bankām izsniegt kredītus pietiekamā apmērā, lai pircēji varētu atļauties noskatīto mājokli. Tas mudina domāt to, ka šogad īpašumus būs pārdot daudz grūtāk,” sacīja A. Bērziņš.

Tāpat, pēc viņa teiktā, galvenokārt nekustamā īpašuma tirgu satricinās tas, ka palielināsies dzīves dārdzība, kā rezultātā varētu samazināties sabiedrības pirktspēja.

Pērkam.lv piedāvā ātru un ērtu servisu, kas pērk dzīvokļus, mājas, zemi un mežus, piedāvājot tūlītēju samaksu. Šis serviss ir lieliska iespēja, ja nevēlies ilgi gaidīt uz pircējiem vai maksāt starpniecības procentus mākleriem.

Pērkam.lv piedāvā iegādāties īpašumu, vienojoties par tā godīgu pārdošanas cenu un neliekot ilgi gaidīt uz darījuma noformēšanu, kā arī ļaujot izvairīties no problēmām, kas saistītas ar kādas puses negodprātīgu rīcību – visi darījumi tiek realizēti tikai ar zvērināta notāra palīdzību un reģistrēti Zemesgrāmatā. Tāpat Pērkam.lv arī iegādājas īpašumus ar apgrūtinājumiem un piedāvā nomaksāt jūsu hipotekāro kredītu.

Plašāka informācija un pieteikuma anketa šeit: https://perkam.lv/

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro