Aicina attīstīt savas spējas un prasmes, apmeklējot īpašu meistarklašu ciklu

Cilvēka personības izaugsme ir process mūža garumā. Pilnveidojot savu personību, mēs attīstam arī savu potenciālu un radošumu, kas noder gan individuālā līmenī, gan arī veidojot efektīvu komandu. Jo personības izaugme ir svarīga ne tikai karjeras veidošanai un dzīves mērķu sasniegšanai, bet arīdzan savstarpējo attiecību veidošanai.

Ikviens, kurš vēlas strādāt pie savu spēju attīstības, aicināts apmeklēt 7 praktisko pašattīstības meistarklašu ciklu “Cilvēka spējām nav robežu. Kā kļūt par supercilvēku?”.

Semināra ietvaros ikvienam būs iespēja attīstīt un pilnveidot savu personību, apgūstot pašregulāciju, uzlabojot enerģijas plūsmu un celt tās līmeni, uzlabojot imunitāti, sākt izmantot savas zemapziņas potenciālu radošumam un savu mērķu sasniegšanā, kā arī dziļāk izprast savu būtību un atklāt savus talantus un potenciālu, un sākt to realizēt.

Apmācību norises laiks: 3. oktobris, 10. oktobris, 17. oktobris, 24. oktobris, 31. oktobris, 7. novembris, 21. novembris plkst. 18:00–21:00.

Cena: pateicoties programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumam (vēl pieejams!) – tikai EUR 299,- (standarta semināra cena EUR 799,-) vai, piesakoties jebkurai meistarklasei atsevišķi – tikai EUR 99.

Plašāka informācija par apmācībām šeit: http://registreties.lv/meistarklasu-cikls

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro