“Latvijas produkts” nodrošina atbalstu vietējiem ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem

Lai arī Latvijas ražotāji piedāvā daudzpusīgu preču un pakalpojumu klāstu, ne vienmēr pircējiem tiek izcelts, ka attiecīgais produkts ir radīts tieši Latvijā. Arī valdība nesniedz lielāku palīdzību, lai ikviens mūsu pašmāju ražotājs tiku izcelts un pircējiem būtu pieejami unikāli, vietējo ražotāju produkti, kas satur veselīgas sastāvdaļas un kalpo kā kvalitātes garants. Biroja “Latvijas Produkts” mērķis jau kopš pašiem aizsākumiem ir popularizēt un izcelt pašmāju produktus milzīgajā importa klāstā.

“Arvien biežāk nākas saskarties ar frāzi “Latvijas valstij vietējie ražotāji nav vajadzīgi”, kas būtībā arī atspoguļo to noskaņojumu, kas nereti valda vietējo ražotāju un pakalpojumu sniedzēju vidū. Biroja “Latvijas Produkts” misija ir atbalstīt vietējos uzņēmumus, izceļot to kvalitatīvās un konkurētspējīgās preces vai pakalpojumus, līdz ar to, ikviens uzņēmums, kurš vēlas sevi apliecināt kā nozīmīgu pašmāju vērtību, tiek aicināts mums rakstīt un mēs palīdzēsim popularizēt to preces un pakalpojumus,” norādīja birojā “Latvijas produkts”.

“Latvijas Produkts” piedāvā realizēt dažādas mārketinga un sabiedrisko attiecību, komunikācijas veicināšanas aktivitātes ar mērķi piesaistīt gan sabiedrības, gan mediju, gan arī noteiktu mērķa grupu uzmanību Latvijas produktiem, vietējiem ražotājiem, to produkcijas kvalitātei.

Tāpat birojs sniedz iespēju vietējiem ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem pieteikties nacionālajām kvalitātes zīmēm, kas palīdzēs pircējiem ne tikai izdarīt pareizo izvēli, bet arī vairot pārliecību par uzņēmuma vērtību.

“Latvijas Produkts” ir kvalitātes zīme, kas norāda uz divām galvenajām preces vai pakalpojuma iezīmēm – izcelsmes vietu (Latviju) un kvalitāti.

Plašāka informācija un pieteikuma forma šeit: http://pieteikums.lv/latvijas-produkts

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro