Martā ar konferenci “Pārtika un lauksaimniecība 2022” atsāksies biznesa konferences

Jau drīzumā, 3. martā, ar konferenci “Pārtika un lauksaimniecība 2022” atsāksies Biznesa konferences, kas arī šogad informēs konferences dalībniekus par to, kādus izaicinājumus un pārbaudījumus mums sagādās šis gads.

Pirmā biznesa konference “Pārtika un lauksaimniecība 2022” norisināsies jau 3. martā, un sniegs atbildes uz tādiem jautājumiem kā – kas lauksaimniecības nozari sagaida 2022. gadā? Vai ražosim vairāk? Kā risināsim problēmas lauksaimniecības nozares un lauku vides attīstības jautājumos? Kāda būs globālās konkurences ietekme uz Latvijas tautsaimniecību?

“Konferencē aicinām piedalīties pārtikas tirgus ķēdēs iesaistītos, pārtikas ražotājus, pārtikas un lauksaimniecības uzņēmumus, lauksaimniekus, kā arī ikvienu, kuru interesē aktuālākie jautājumi par būtiskākajām pārtikas tirgus attīstības tendencēm un izmaiņām tuvākajā nākotnē,” uzsver Biznesa konferences projektu vadītāja Elīna Ozola.

Konferencē savu dalību jau ir apstiprinājuši tādi referenti kā Latvijas Piensaimnieku centrālās savienības vadītājs Jānis Šolks, Latvijas Zemnieku federācijas valdes priekšsēdētāja Agita Hauka, Latvijas Agronomu biedrības prezidente Agrita Bite, Valsts augu aizsardzības dienesta direktors Vents Ezers un Latvijas Jauno zemnieku kluba valdes priekšsēdētāja Sandra Eimane. Tuvojoties konferences norises datumam, tiks arī papildināts referentu loks.

Plašāka informācija par konferenci >>> https://www.registreties.lv/partika-un-lauksaimnieciba

Tāpat šobrīd ikvienam ir iespēja pieteikties uz kādu no divpadsmit biznesa konferencēm par tādām jomām kā pārtika un lauksaimniecība, personāla vadība, būvniecība un arhitektūra, nodokļu politika, nekustamais īpašums, finanses un investīcijas, tehnoloģijas un ražošana, ceļojumi un horeca, transports un loģistika, mēbeles un interjers, grāmatvedība un nodokļi, kā arī veselība un farmācija.

Plašāku informāciju par visām 12 biznesa konferencēm skatiet šeit: https://www.registreties.lv/konferences vai https://konferences.lv/

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro