Lembergs pēc iznākšanas no cietuma vispirms pievērsīsies savas veselības uzlabošanai

Man samaksāja 20 eiro, lai es veiktu balstvakcīnu, taču pašu vakcīnu nenodrošināja – tas ir unikāls gadījums, intervijā portālam “Ventas Balss” norādīja politiķis Aivars Lembergs.

Viņš atzina, ka pēc iznākšanas no cietuma fokusēsies uz savu veselību: “Negribu daudz izvērsties par slikto, taču priekšā patiešām intensīva, ilgstoša un saprātīga ārstēšanās. Mierinu sevi ar to, ka Osvencima ieslodzītie bija sliktākā stāvoklī nekā es. Varu apsveikt sevi ar to, ka nedzīvoju fašistiskajā Vācijā un Staļina režīma Padomju Savienībā, jo pēc Gulaga, domāju, mans stāvoklis būtu daudz bēdīgāks. Tādēļ priecājos par to progresu, kas pa šiem gadiem sasniegts Latvijā, salīdzinot ar Staļina Gulagu un Hitlera Osvencimu.”

“Iedomājies, dzīvo 21. gadsimtā un tev nesniedz nekādu medicīnisko palīdzību, kas ir jāsniedz pēc likuma! Un tu neko nevari padarīt! Tas ir tas pats, kas suni pielikt pie ķēdes un pakļaut nāvei, jo pats vainīgs!” piebilda politiķis.

Viņš atkārtoti norādīja uz to, ka ir iesniedzis tiesā prasību kompensācijas saņemšanai par to, ka viņai veselībai tika nodarīts kaitējums pēc pārslimota kovida.

“Man samaksāja 20 eiro, lai es veiktu balstvakcīnu, taču pašu vakcīnu nenodrošināja, lai gan pats biju gatavs samaksāt par to pat vairāk! Domāju, otra tāda gadījuma pasaulē nav. Mans gadījums ir unikāls. Tāpat iesniedzu tiesā prasību par to, ka man neārstēja muguru un noveda mani līdz invaliditātei, un par to, ka ilgstoši neļāva operēt vēdera trūci par manu paša naudu. Turklāt man bija nozīmējums, kuru biju saņēmis vēl pirms nokļūšanas cietumā, apskatei pie kardiologa, šo iespēju es arī nesaņēmu. Es tiesāšos, taču apmaksās manu kompensāciju, ja tiesa apmierinās manas prasības, nodokļu maksātāji, nevis valsts amatpersonas, kas diemžēl nav taisnīgi,” uzsvēra Lembergs.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro