13. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces vieslekciju “Apzinātā virtuve”, kurā lektore stāstīs par saviem ieteikumiem kārtīgas virtuves uzturēšanai un apzinātas ēšanas paradumiem. Vieslekcija būs skatāma tiešsaistē augstskolas Facebooklapā.
Anna Birmane ir recepšu bloga “Anna Panna” īpašniece, kulinārijas grāmatu autore, kā arī liela kārumniece. Kaut arī Anna pamatīgi mēdz aizrauties ar kūku cepšanu, viņai noteikti nav svešas arī daudz un dažādas citu ēdienu receptes, kuras ikviens var izlasīt pavāres mājaslapā vai vienā no trijām autores izdotajām pavārgrāmatām.
Annu droši var dēvēt arī par pionieri ēst gatavošanas meistarklases pasniegšanā. Jau vairāk nekā 8 gadus atpakaļ, viņa kļuva par vienu no pirmajiem cilvēkiem, kas Latvijā sāka pasniegt ēst gatavošanas meistarklases ikvienam, ne tikai profesionāļiem.
„Mūsdienās mēs to vien darām kā ēdam. Nešķirojam ne to kad, ne kāpēc ēdam. Šajā lekcijā iziesim cauri praktiskām lietām un dažādām apzinātības praksēm, kuras ļaus uzlabot ikdienas aktivitātes virtuvē, palīdzēs ietaupīt naudu un pats galvenais – ikdienā savā ēdienkartē iekļaut daudz vairāk dārzeņu un ēst mierpilnāk,” skaidro Anna Birmane.
Vieslekcijas laikā lektore iepazīstinās klausītājus ar saviem kārtības uzturēšanas paradumiem virtuvē, kā arī dalīsies ar ieteikumiem par draudzīgu iepirkšanos. Tāpat Anna pastāstīs par gatavošanu mājas virtuvē un apzinātu ēšanu, balstoties uz savu bagāto pieredzi.
Aicināts ikviens interesents! Lekcijas apmeklējums ir bezmaksas. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.