Jau šovakar Rīgā uzstāsies ‘I like the way you kiss me’ izpildītājs Artemas

Jau šovakar, 12.augusta vakarā, savu pirmo koncertu Rīgā sniegs sensacionālā hita “I like the way you kiss me” izpidlītājs Artemas. Par viņa iesildītājiem apstiprināti pašmāju apvienība YŪT. Koncerts norisināsies VEF kvartālā.

Biļetes pieejamas www.bilesuserviss.lv un visās “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās.

Vakara laika plāns:

19.00 ieeja pasākuma norises vietā

20.00 YŪT

21.00 Artemas

Kopš 2023.gada maija Artemas katru mēnesi patstāvīgi izdod jaunas dziesmas, tiešsaistē veidojot attiecības ar savu auditoriju un koncentrējoties uz fanu bāzes veidošanu. Viņa jaunākais singls “Cross My Heart” 24 stundās sasniedza 500 tūkstošu klausījumu, un pirmajā nedēļā ar to tika izveidoti vairāk nekā 20 tūkstoši TikTok video. Vēl viens lipīgs singls “if you think I’m pretty” guva milzīgu popularitāti sociālajos tīklos un iekļuva gan Billboard, gan OCC (Official Charts Company) topos. Artemas mūzika šobrīd ir straumēta krietni vairāk nekā 100 miljonus reižu visās platformās. Arī Latvijā mūziķis pārliecinoši turas topu augstākajās pozīcijās jau vairāku mēnešu garumā.

Mūziķa agrīnie skaņdarbi izpelnījušies tādu pasaules mūzikas industrijas milžu kā BBC Radio 1, Apple Music un Spotifyatbalstu. Pavisam nesen Artemas bija vienīgais iesildošais mākslinieks vērienīgajā “Rex Orange County” koncertā Londonas Ganersberijas parkā, kā arī viņš uzstājies virknē festivālu: Radio 1’s Big Weekend, Rīdingas un Līdsas, Latitude un citos.

Artemas fanu ilgi gaidītā dziesmu izlase ar nosaukumu ‘pretty’ nāca klajā šī gada februārī līdz ar diviem Londonas koncertiem, kas tika izpārdoti mazāk kā 20 minūšu laikā. Tiem sekoja lielāka koncertturneja šajā vasarā, kuras ietvaros mūziķis sniegs savu koncertu arī Rīgā.

Grupas “YŪT” sastāvā ir Emīls Deivids Zučiks un Matīss Jānis Berzinskis, kuri iepriekš darbojušies grupā “Guys on the Red Carpet”. Līdz šim savu mūziku grupa raksturojusi kā viegli uztveramu popmūziku, taču klausītājus jau pavisam drīz sagaida arī dažādi muzikāli pārsteigumi. Ārpus “YŪT” Matīss darbojas arī kā bungu skolotājs, savukārt Emīls brīvajā laikā asistē zobārstiem.

Latvijas mūzikas apritē šī gada martā “YŪT” debitēja ar dziesmu “Tuvu”, kas 11 nedēļas jau atrodas Latvijas radiostaciju spēlētāko pašmāju mūziķu top 10 un divas no tām – topa 1.vietā. “Dziesma stāsta par to, ka mīļotajiem cilvēkiem esot tālu prom, tik un tā varam justies tuvu,“ stāsta Emīls Deivids Zučiks.

Komentāri

cumshots vines.https://www.yoloxxx.com/

www.yaratik.pro